دانلود نمونه فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد روانشناسی با عنوان مبانی نظری و چارچوب مبانی نظری راهبردهای سبک های حل مسئله ورد قابل ویرایش با فرمت doc بصورت جامع و کامل با منابع بروز و جدید
تعداد صفحات | 34 |
حجم | 228/279 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
مقدمه چارچوب مبانی نظری سبک های حل مسئله: موفقیت در حل مسئله نه تنها تابع نوع راهبرد تجزیه مسئله به عناصر آن است ، بلکه به چگونگی بازنمایی مسئله نیز وابسته است. گاه نوعی بازنمایی گزاره ای مفید است و بعضی وقتها نیز بازنمایی دیداری یا تجسمی موثر تر است . علاوه بر مسائل مربوط به گزاره ها در قیاس با تصویر های ذهنی ; پرسش هایی نیز درمورد محتوای بازنمایی به چشم می خورد. گاه به این دلیل نمیتوانیم مسئله ای را حل کنیم که در بازنمایی آن یا عنصر با اهمیتی را نادیده گرفته ایم یاعنصر کم اهمیتی را به آن اضافه کرده ایم.(اتکینسون و همکاران / براهنی و همکاران 1379)
الگوی سبک حل مسأله با تأکید بر نظریه سبک اسنادی افسردگی ابداع شده که می توان آن را به طور گسترده ای در مورد فرایند استرس نیز به کار برد. در تحقیقاتی که در ادبیات روان شناسی بر روی عنوان حل مسأله ، استرس و اختلالات عاطفی بین سال های 1991 – 1985 صورت گرفته است پیش از 86 مطالعه متفاوت شناسایی گردید که در تحقیقات اولیه توجه بر مهارت های حل مسأله با استفاده از یک چارچوب مشخص رفتاری تأکید بیشتری داشته است. هر چند در مطالعات اخیر تاکید از نگاه رفتاری به سوی فرایند شناختی با عنوان سبک های حل مسأله تغییر کرده است . با این حال در ادبیات روان شناسی بین مفاهیم مهارت های حل مسأله و سبک های حل مسأله توافق کاملی وجود ندارد. نزو (1989) از شواهدی که از بررسی های خود به دست آورده بود اظهار می دارد که سبک های حل مسأله یک مفهوم واحد نیست .
فهرست مطالب
تعاریف مفاهیم و اصطلاحات: 1
فصل دوم 4
ادبیات و پیشینه پژوهش 4
مقدمه: 5
بخش اول- سبک حل مسأله 5
راهبردهای حل مسئله: 7
بازنمایی مسئله: 7
ساختار شناختی حل مسأله 11
مراحل حل مسئله در مدل حافظه گرینو 11
مولفه های سبکهای حل مسئله: 13
حل مساله و مؤلفه های فراشناختی 15
حل مسئله -- تصمیم گیری 16
دیدگاه های گوناگون در زمینه حل مسئله 18
دیدگاه رفتار گرایی و شناختگرایی: 19
دیدگاه پردازش اطلاعات : 19
مراحل حل مسئله : 19
حل مسئله در دیدگاه روان پویایی: 20
مفهوم حل مسئله در دیدگاه انسان گرایانه: 21
حل مسئله در دیدگاه یادگیری اجتماعی : 22
بخش دوم-پیشینه پژوهشی: 22
الف-پژوهشهای خارجی: 23
ب-پژوهشهای داخلی: 26
منابع فارسی 29